Chcela by Babsy Jagušák bývať v krtkodome?

V novej epizóde podcastu Pod svojou strechou sa náš skvelý moderátor Vlado Voštinár porozprával s influencerkou a kreatívnou dušou Babsy Jagušák Heribanovou.

Zdieľať

Epizóda 2: Babsy Jagušák Heribanová

Hneď v úvode Vlada šokovala informáciou, v akom veku sa osamostatnila. Prekvapí vás aj, v akom prostredí trávila prvé roky po opustení rodičovského hniezda, aj to, aký názor na to mala jej mama. Predovšetkým sa však šarmantná Babsy rozhovorila o tom, aké to je, keď sa dievča z mesta presťahuje do vidieckeho prostredia. A na rad prišla aj debata o trvalo udržateľnom bývaní, ktoré patrí medzi najobľúbenejšie Babsine témy, a ekologický prístup k bývaniu sa snaží presadzovať vo svojom živote stále viac.


Podcast Pod svojou strechou si môžete vypočuť aj vo svojej podcastovej aplikácii.
Dajte nám odber a neujde vám žiadna nasledujúca epizóda.

Pomohli vám tieto informácie?
Zdieľať

Podobné články

Podcast
Zmenšuje sa Kristíne Tormovej byt? 
Kristína Tormová je vynikajúca herečka, speváčka, spisovateľka... ale aj skvelá mama, partnerka, susedka. Umelecká duša prekvapujúca svojou kreativitou a uvoľnenosťou a zároveň autorita, dbajúca, aby jej deti dodržiavali základné pravidlá, aj čo sa týka finančnej gramotnosti. Býva Kristína vo svojom a ako sa jej býva?
Čítať viac
Podcast
Každý by mal dať svojmu bývaniu druhú šancu
Piata epizóda patrila dvom expertom na bývanie s rovnakým menom. Moderátor Vladimír Voštinár privítal divadelného, filmového a dabingového herca Vladimíra Kobielskeho, ktorý sa okrem iného venuje aj nehnuteľnostiam.
Čítať viac