Šťastný nový rok 2024 s PSS

Aj vy máte pocit, že v 21. storočí sa pomaly vytráca tradícia posielania vianočných a novoročných pohľadníc? V súčasnej digitálnej ére mnohí uprednostňujú posielanie e-mailov, SMS správ či prianí v chat-e. Verte alebo nie, ale aj dnes si ľudia stále viac cenia osobné pozdravy doručené poštou. PSS zostáva verná tejto tradícii a prišla s originálnou PF-kou.

Originálna EKO PF-ka

Do Vianoc chýba už iba niekoľko dní a hneď po nich príde Nový rok. Je to obdobie, kedy posielame priania nie len rodine a priateľom, ale aj obchodným partnerom, klientom či spolupracovníkom. Vyjadriť svoju vďaku a zapriať k sviatkom nikdy nie je na škodu. Tento rok pripravila PSS „zázračnú“ PF-ku, ktorá príjemcov doslova rozkvitne pred očami. 

Ako je to možné? Predvianočný pozdrav z EKO papiera v sebe obsahuje semienka, z ktorých po zasadení vyrastú krásne kvety, voňavé bylinky alebo dokonca mrkva či šalát. Takzvaný rastúci papier sa skladá zo 100 % recyklovaného papiera, je potlačený ekologickým atramentom na báze vody, rezaný ručne a balený udržateľne. PF-ka tak nie je iba originálna, ale prispieva aj k zdraviu našej planéty. „Rastúca“ PF-ka v tomto roku poteší a v roku 2024 vyklíči, narastie a rozkvitne. Tak si na PSS jej príjemcovia spomenú hneď niekoľkokrát.

„Veľmi sa tešíme, že tento rok mala PF-ka pozitívnu odozvu. Použili sme grafiku, ktorá pozostáva z geometrických tvarov loga PSS. Taktiež ide o špeciálnu tlač s obmedzeným množstvom farieb, a preto sme použili len korporátne farby PSS v kombinácii so zlatou. Naša PF-ka navyše môže potešiť hneď dvakrát – najskôr poďakovaním za spoluprácu a druhýkrát, keď vyrastú kvietky.“

Júlia Slobodová, špecialista značky a reklamy.

Ako na to

Najprv sa papier dobre navlhčí a vloží do kvetináča alebo do pôdy na záhrade. Rastúci papier sa prikryje asi 1 cm zeminy. Každý deň je nutné papier trocha zalievať, aby zostal vlhký. Prvé rastliny vyklíčia asi po týždni. Najlepší čas na výsadbu je vonku od polovice mája do októbra. Vnútri sa môže sadiť  po celý rok. Vždy treba zaistiť dostatok svetla, tepla a vody. S rastúcou tlačovinou sa nezanecháva žiadny odpad.

Jedinečná PF-ka je milá, ekologická a poteší, aj keď vyrastie. Zamestnanci PSS ju mohli využiť v troch jazykových mutáciách (SJ/NJ/AJ) a rovnako aj v elektronickej forme. 

Podobné články

PSS chce zažiť tlkot svojho mesta
Celoslovenská kampaň Do práce na bicykli odštartovala svoj 11. ročník, ktorého sa zúčastní aj PSS, Prvá stavebná sporiteľňa.
Čítať viac
Keď ide o bývanie, veríte nám už 30 rokov
Za 30 rokov PSS pomohla k lepšiemu bývaniu takmer 2,5 milióna Slovákom. V súčasnosti si u nás sporí vyše pol milióna klientov. Teší nás, že čoraz viac ľudí myslí dopredu a oceňuje riešenie, ktoré im dáva istotu.
Čítať viac