Predveď svoj talent

a my ti pomôžeme splniť tvoj sen o vlastnom bývaní

Predveď svoj talent

a my ti pomôžeme splniť tvoj sen o vlastnom bývaní

Predveď svoj talent

a my ti pomôžeme splniť tvoj sen o vlastnom bývaní

Na jar 2025 rozbiehame 5. ročník projektu

O projekte

Projekt „Predveď svoj talent a my ti pomôžeme splniť tvoj sen o vlastnom bývaní“ je určený mladým ľuďom vo veku od 16 do 25 rokov, ktorí bývajú alebo bývali v Centrách pre deti a rodiny alebo v Domove na polceste a už onedlho sa budú musieť postaviť na vlastné nohy. Mladí ľudia, ktorí vyrastali bez rodičov, to pri vstupe do samostatného života nemajú jednoduché a práve tento projekt má ambíciu im pomôcť sa úspešne osamostatniť.

Zapojiť sa je veľmi jednoduché. Stačí odpovedať na niekoľko otázok, v ktorých opíšu v čom sú dobrí a ako chcú na sebe v budúcnosti pracovať, aby rozvíjali svoj talent. Bez obmedzení. Môže ísť o spev, tanec, programovanie na počítači, môžu ukázať ako sa pripravujú na budúce povolanie, môžu maľovať, diskutovať, či poukázať na svoje športové úspechy.

Tí najtalentovanejší majú možnosť predviesť svoj talent pred odbornou porotou naživo. Porota následne vyberie troch mladých ľudí, ktorí získajú stavebné sporenie môjDOMOV so zaujímavým finančným vkladom a podmienkami, výkonný notebook, ktorý im uľahčí ďalšie štúdium a rozvoj, ale aj možnosti vzdelávania a mentoringu, ktoré im pomôžu pri štarte do samostatného života. Ambasádorkou projektu a predsedníčkou projektu je pani Renáta Názlerová, ktorá sa pomoci ľuďom s ťažším osudom venuje už mnoho rokov. 

Projekt Predveď svoj talent a my ti pomôžeme splniť tvoj sen o vlastnom bývaní získal cenu Hermes komunikátor roka 2021 v kategórií Spoločenská zodpovednosť.

Projekt Predveď svoj talent a my ti pomôžeme splniť tvoj sen o vlastnom bývaní získal cenu Hermes komunikátor roka 2021 v kategórií Spoločenská zodpovednosť. 

Predchádzajúce ročníky

Galéria

Ročník 2024

Ročník 2023

Ročník 2022


Ročník 2021